Wróć do: Czytelnia

Restauracja

Restauracja
Autor:
Oceń ten artykuł!   Ilość ocen: 0

Restauracja jest głównym budynek na farmie smakosza, w którym wykorzystuje się towary bądź wyroby gotowe do przepisów.

Możemy w niej wyprodukować następujące przepisy:

  • Omlet (jajka)
  • Mus jabłkowy (jabłka)
  • Jogurt (mleko)
  • Sok z wiśni (wiśnie)
  • Kapuśniak (cebula, kapusta, mieszanka warzyw)
  • Spaghetti napoli (makaron, cebula, pomidory)
  • Szarlotka (jabłka, kruche ciasto, cukier)
  • Lody marcepanowe (śmietana, marcepan)
  • Sałatka Rity (cebula, pomidory, mieszanka warzyw, kozi ser, migdały)

Pozostałe informacje o restauracji przedstawione zostały poniżej w tabelce.

Czas budowania jest czasem standardowym i od niego należy liczyć ewentualne skrócenie czasu budowania, które otrzymuje się wraz z ulepszaniem głównego budynku na farmie.

Poziom Wymagania Koszt budowy Czas budowy Wymagani pracownicy Przepisy dostępne na danych poziomach
1 Poziom 23 -
-
20 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
2 Poziom 26 50,000Dolary
04:30:00
30 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
3 Poziom 29 150,000Dolary
07:00:00
40 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
Spaghetti napoli
4 Poziom 33 450,000Dolary
09:00:00
50 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
Spaghetti napoli
Szarlotka
5 Poziom 38 1,300,000Dolary
10:30:00
60 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
Spaghetti napoli
Szarlotka
Lody marcepanowe
6 Poziom 45 2,800,000Dolary
13:00:00
70 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
Spaghetti napoli
Szarlotka
Lody marcepanowe
Sałatka Rity
7 Poziom 60 10,000,000Dolary
20:00:00
80 Omlet
Mus jabłkowy
Jogurt
Sok z wiśni
Kapuśniak
Spaghetti napoli
Szarlotka
Lody marcepanowe
Sałatka Rity


Wraz z rozbudową restauracji możemy produkować kolejne przepisy oraz zwiększa się nam zysk z produkcji poprzednich.

Restauracja (Poziom 1)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 1,100
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 4 7,400
Jogurt Mleko x150 04:00:00 6 7,500
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 12 16,000
Restauracja (Poziom 2)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 1,400
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 4 9,050
Jogurt Mleko x150 04:00:00 7 9,550
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 13 19,800
Kapuśniak Cebula x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 5 20,000
Restauracja (Poziom 3)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 1,700
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 5 10,700
Jogurt Mleko x150 04:00:00 7 11,600
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 14 23,600
Kapuśniak Cebula x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 6 27,000
Spaghetti napoli Makaron x175, Cebule x60, Pomidory x60 02:00:00 3 28,000

 

Restauracja (Poziom 4)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 2,000
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 5 12,350
Jogurt Mleko x150 04:00:00 8 13,650
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 16 27,400
Kapuśniak Cebule x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 6 30,000
Spaghetti napoli Makaron x175, Cebule x60, Pomidory x60 02:00:00 3 34,000
Szarlotka Jabłka x20, Kruche ciasto x70, Cukier x15 00:30:00 1 17,000

 

Restauracja (Poziom 5)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 2,300
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 6 14,000
Jogurt Mleko x150 04:00:00 9 15,700
ok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 17 31,200
Kapuśniak Cebule x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 7 34,000
Spaghetti napoli Makaron x175, Cebule x60, Pomidory x60 02:00:00 4 43,000
Szarlotka Jabłka x20, Kruche ciasto x70, Cukier x15 00:30:00 1 20,000
Lody marcepanowe Śmietana x240, Marcepan x280 06:00:00 13 280,000

 

Restauracja (Poziom 6)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 2,600
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 6 15,650
Jogurt Mleko x150 04:00:00 9 17,750
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 18 35,000
Kapuśniak Cebule x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 7 37,000
Spaghetti napoli Makaron x175, Cebule x60, Pomidory x60 02:00:00 4 50,000
Szarlotka Jabłka x20, Kruche ciasto x70, Cukier x15 00:30:00 1 22,000
Lody marcepanowe Śmietana x240, Marcepan x280 06:00:00 14 340,000
Sałatka Rity Cebule x100, Pomidory x100, Mieszanka warzyw x180, Kozi ser x200, Migdały x30 02:00:00 10 105,000

 

Restauracja (Poziom 7)
Przepis Potrzebne składniki Czas produkcji Punkty doświadczenia za wyprodukowanie Przychód (Dolary)
Omlet Jajka x37 00:20:00 1 2,900
Mus jabłkowy Jabłka x100 02:30:00 7 17,300
Jogurt Mleko x150 04:00:00 10 19,800
Sok z wiśni Wiśnie x50 08:00:00 20 38,800
Kapuśniak Cebule x200, Kapusta x80, Mieszanka warzyw x180 02:40:00 8 40,000
Spaghetti napoli Makaron x175, Cebule x60, Pomidory x60 02:00:00 4 56,500
Szarlotka Jabłka x20, Kruche ciasto x70, Cukier x15 00:30:00 2 25,000
Lody marcepanowe Śmietana x240, Marcepan x280 06:00:00 16 405,000
Sałatka Rity Cebule x100, Pomidory x100, Mieszanka warzyw x180, Kozi ser x200, Migdały x30 02:00:00 10 125,000