Wróć do: Czytelnia

Piekarnia

Piekarnia
Autor:
Oceń ten artykuł!   Ilość ocen: 0

Piekarnia jest obiektem produkcyjnym znajdującym się na farmie smakosza. W piekarni możemy przetwarzać składniki w gotowe produkty nadające się bezpośrednio do sprzedaży.

Możemy w niej przetworzyć:

Wymiary piekarni wynoszą 10x7 (70 pól)

Poniższa tabelka przedstawia wszelkie inne informacje o piekarni.

Czas budowania jest czasem standardowym i od niego należy liczyć ewentualne skrócenie czasu budowania, które otrzymuje się wraz z ulepszaniem głównego budynku na farmie.

Poziom Wymagania Koszt budowy Czas budowy Punkty doświadczenia za wybudowanie Wymagani pracownicy
1 Poziom 31 150,000Dolary
01:50:00
10 10
2 Poziom 42 650,000Dolary
15:50:00
25 14
3 Poziom 52 1,250,000Dolary
28:00:00
45 18
4 Poziom 64 3,600,000Dolary
38:20:00
80 22
5 Poziom 74 7,500,000Dolary
51:00:00
115 26
6 Poziom 82 12,000,000Dolary 61:40:00 135 30
7 Architekt 18,000,000Dolary 80:00:00 150 34

 

Przetwarzanie składników na jabłkowe przekładańce w piekarni na danych poziomach:

Poziom Jajka Jabłka Czas produkcji
175 jednostek jabłkowych przekładańców
1 750 600 00:26:00
2 730 585 00:26:00
3 712 570 00:26:00
4 692 555 00:26:00
5 675 540 00:26:00
6 655 525 00:26:00
7 635 510 00:26:00

 

Przetwarzanie składników na migdałowe babeczki wpiekarnina danych poziomach:

Poziom Mleko Migdały Czas produkcji
190 migdałowych babeczek
1 550 350 01:40:00
2 535 340 01:40:00
3 522 332 01:40:00
4 510 324 01:40:00
5 495 315 01:40:00
6 480 305 01:40:00
7 465 295 01:40:00

 

Przetwarzanie składników na szarlotkę w piekarnina danych poziomach:

Poziom Jajka Migdały Jabłka Czas produkcji
250 szarlotki
1 750 250 1300 03:00:00
2 730 242 1270 03:00:00
3 712 235 1235 03:00:00
4 692 230 1200 03:00:00
5 675 225 1170 03:00:00
6 655 220 1140 03:00:00
7 635 210 1100 03:00:00

 

Przetwarzanie składników na ciasto owocowe ze śmietaną w piekarnina danych poziomach:

Poziom Mleko Brzoskwinie Wiśnie Czas produkcji
400 ciast owocowych ze śmietaną
1 1600 600 700 08:00:00
2 1560 585 680 08:00:00
3 1520 570 665 08:00:00
4 1480 555 645 08:00:00
5 1440 540 630 08:00:00
6 1400 525 610 08:00:00
7 1360 510 595 08:00:00

 

Nikt nie miał ochoty jeszcze skomentować tego wpisu... może ty to zrobisz? :)
Zaloguj się by móc dodać komentarz