Rozdrabniarka

Rozdrabniarka służy do przetwarzania ziarna kakaowca oraz słodkich migdałów w składniki niezbędne do produkcji w fabryce.
Słodkie migdały możemy przerobić na mielone migdały, a ziarna kakaowca w kakao.
Wymiary rozdrabniarki wynoszą 6x5 (30 pól).
Poniższa tabelka przedstawia wszelkie inne informacje na temat rozdrabniarki.
Czas budowania jest czasem standardowym i od niego należy liczyć ewentualne skrócenie czasu budowania, które otrzymuje się wraz z ulepszaniem cukrowej przyczepy na farmie.
Poziom | Koszt budowy | Czas budowy | ![]() |
Wymagani pracownicy |
1 | 20,700![]() |
00:55:00
|
1,408 | 9 |
2 | 350,000![]() |
04:20:00
|
23,800 | 14 |
3 | 1,000,000![]() |
08:20:00
|
68,000 | 19 |
4 | 6,400,000![]() |
12:30:00
|
435,200 | 25 |
Słodkie migdały/Mielone migdały - oznacza ilość, w tym przypadku słodkich migdałów, potrzebnych do wyprodukowania mielonych migdałów w zależności od poziomu cukrowego młyna.
Poziom | Słodkie migdały | Mielone migdały | Czas produkcji |
1 | 36 | 12 |
02:30:00 |
2 | 32 | 00:20:00 | |
3 | 29 | 00:08:00 | |
4 | 27 | 00:02:00 |
Ziarna kakaowca/Kakao - oznacza ilość, w tym przypadku ziaren kakaowca, potrzebnych do wyprodukowania kakao w zależności od poziomu cukrowego młyna.
Poziom | Ziarna kakaowca | Kakao | Czas produkcji |
1 | 60 | 30 |
05:20:00 |
2 | 55 | 00:40:00 | |
3 | 50 | 00:20:00 | |
4 | 45 | 00:03:00 |
Komentarze