Wróć do: Czytelnia

Rozdrabniarka

Rozdrabniarka
Autor:
Oceń ten artykuł!   Ilość ocen: 0

Rozdrabniarka służy do przetwarzania ziarna kakaowca oraz słodkich migdałów w składniki niezbędne do produkcji w fabryce.

Słodkie migdały możemy przerobić na mielone migdały, a ziarna kakaowca w kakao.

Wymiary rozdrabniarki wynoszą 6x5 (30 pól).

Poniższa tabelka przedstawia wszelkie inne informacje na temat rozdrabniarki.

Czas budowania jest czasem standardowym i od niego należy liczyć ewentualne skrócenie czasu budowania, które otrzymuje się wraz z ulepszaniem cukrowej przyczepy na farmie.

Poziom Koszt budowy Czas budowy Kupony za wybudowanie Wymagani pracownicy
1 20,700Cukrowe dolary
00:55:00
1,408 9
2 350,000Cukrowe dolary
04:20:00
23,800 14
3 1,000,000Cukrowe dolary
08:20:00
68,000 19
4 6,400,000Cukrowe dolary
12:30:00
435,200 25

 Słodkie migdały/Mielone migdały - oznacza ilość, w tym przypadku słodkich migdałów, potrzebnych do wyprodukowania mielonych migdałów w zależności od poziomu cukrowego młyna.

Poziom Słodkie migdały Mielone migdały Czas produkcji
1 36 12

02:30:00
2 32 00:20:00
3 29 00:08:00
4 27 00:02:00

 Ziarna kakaowca/Kakao - oznacza ilość, w tym przypadku ziaren kakaowca, potrzebnych do wyprodukowania kakao w zależności od poziomu cukrowego młyna.

Poziom Ziarna kakaowca Kakao Czas produkcji
1 60 30

05:20:00
2 55 00:40:00
3 50 00:20:00
4 45 00:03:00
Nikt nie miał ochoty jeszcze skomentować tego wpisu... może ty to zrobisz? :)
Zaloguj się by móc dodać komentarz