Wróć do: Czytelnia

Gaj oliwny

Gaj oliwny
Autor:
Oceń ten artykuł!   Ilość ocen: 0

Gaj oliwny jest obiektem produkcyjnym, w którym wytwarzane są oliwki. Oliwki przerabiane są w destylarni w oliwę z oliwek, a następnie wykorzystywane w przepisie słodki olejek zapachowy oraz zestaw mydełek w sklepie na farmie kwiatowej. Produktem ubocznym gaju oliwnego jest spadź potrzebna do rozpoczęcia produkcji w pasiece.

Wymiar gaju oliwnego wynosi 10x10(100pól).

Poniższa tabelka przedstawia wszelkie inne informacje dotyczące gaju oliwnego.

Czas budowania jest czasem standardowym i od niego należy liczyć ewentualne skrócenie czasu budowania, które otrzymuje się wraz z ulepszaniem głównego budynku na farmie.

Poziom Wymagania Koszt budowy Czas budowy Punkty doświadczenia za wybudowanie Wymagani pracownicy Spadź Oliwki
1 Poziom 51 150,000Dolary
04:00:00
8 13 1 65
2 Poziom 53 850,000Dolary
08:00:00
15 14 13 70
3 Poziom 56 3,450,000Dolary
10:00:00
22 15 17 75
4 Poziom 65 6,100,000Dolary
12:00:00
30 16 19 80
5 Poziom 73 8,200,000Dolary
14:00:00
38 17 21 85
6 Poziom 81 10,600,000Dolary
16:00:00
46 18 23 90
7 Architekt 13,000,000Dolary 18:00:00 54 19 26 95

 

Nikt nie miał ochoty jeszcze skomentować tego wpisu... może ty to zrobisz? :)
Zaloguj się by móc dodać komentarz